Ситонија

Вила ” Parthenon “- Неос Мармарас 2019

Вила "PARTHENON" - Неос Мармарас  Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд најблиската мала плажа и на околу 500m од познатата плажа Paradisos. Вилата...

Вила ” Nikiti Bay ” – Никити 2019

Вила Никити Беј  Никити Беј Апартмани се нов објект дел од понудата Грција лето 2019. Оваа релативно нова градба, изградена е 2014год. a сите соби се...

Хотел ” Golden Beach ” – Метаморфозис 2019

Хотел "GOLDEN BEACH"- Метаморфозис Хотелот "Golden beach" е лоциран на 20m од плажа во Метаморфозис. Хотелот располага со 45 соби, 1/2+1 со брачен кревет + нормално легло. Собите...

Вила ” Agapi ” – Неос Мармарас 2019

Вила  “Agapi” - Неа Мармарас 2019 10 МИН. ОД  ПЛАЖА НЕА МАРМАРАС Е  ЕДНО ОД НАЈПОЗНАТИТЕ ТУРИСТИЧКИ МЕСТА НА ХАЛКИДИКИ.ОСТАТОЦИТЕ ОД  ВИЗАНТИСКИОТ ПЕРИОД  ЗНАЧИТЕЛНО СЕ ЗАБЕЛЕЖУВААТ...

Вила ” Dimitra “- Никити 2019

Вила “Dimitra” - Никити 2019 НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија.Плажата на Никити е во залив и гледа према првиот...

Хотел ” Toroneos “- Никити 2019

Хотел "Toroneos"Никити Хотелот „Торонеос“ се наоѓа на влезот на Никити. Од првата, мала, неорганизирана плажа е оддалечен околу 150 метри. Официјално е рангиран со 2*...

Најпродавани аранжмани