понуди

Фестивал на Мимозите – Херцег Нови

ФЕСТИВАЛ НА МИМОЗИТЕ ВО ХЕРЦЕГ НОВИ (01.02.2019 – 03.02.2019)  БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ НА ЗДРАВКО ЧОЛИЌ !  „Ако си човек-биди љубов, ако си цвет-биди мимоза“ рекол познатиот француски романсиер...

Празник на виното и љубовта – Копаоник

КОПАОНИК ПРАЗНИК НА ВИНОТО И ЉУБОВТА (14.02.2019 – 17.02.2019)  Прегрнете го оној кој го љубите... Отворете шише добро вино... Црно Тиквешко... И сакајте се!  Прв ден:14.02.2019 (четврток) 03:00 часот заминување на групата...

Концерт на André Rieu во Белград

ANDRÉ RIEU ВО БЕЛГРАД André Rieu е феномен во круговите на класичната музика. Секоја година неговите прекрасни концертни изведби привлекуваат повеќе од 600 000 фанови и...

Сандански – 8 ми Март

САНДАНСКИ - ЗЛАТОЛИСТ (02.03.2019 – 03.03.2019) Прв ден: 02.03.2019 (сабота) 04.30 часот Поаѓање  на групата од Скопје и од Кавадарци во 06.00 часот (пред туристичките агенции )  кон...

Сараево – 8ми Март

САРАЕВО МОСТАР–МЕЃУГОРЈЕ–ВИШЕГРАД-МОКРА ГОРА 5 дена / 2 ноќи / автобус 1 ден 07.03.2019(четврток) Кавадарци/ Скопје Поаѓање за Сараево во 18.00часот од Кавадарци од пред Гранична Полција,во 19.30...

Букурешт – 8 Март

БУКУРЕШТ И ТРАНСИЛВАНИЈА Осмомартовско лудило во Романија Автобуска програма (07.03-10.03.2019) 03.2019 четврток Скопје – Букурешт Собир на групата кај Дрво декор на паркингот наспроти Хотел Холидеј Инн. ...

Најпродавани аранжмани